Onderzoek naar gebruik PC Backup

Sinds oktober 2009 is er de mogelijkheid om bij Mindtime Backup PC Backup af te nemen. In tegenstelling tot de Pro Backup versie is PC Backup geschikt voor één pc of laptop. Mindtime Backup is altijd geïnteresseerd in de ervaringen van gebruikers en heeft een aantal cijfers aan het licht gebracht.

Uit onderzoek onder 100 gebruikers van Mindtime Backup is gebleken dat een gebruiker gemiddeld 5.8GB aan bestanden opslaat op zijn / haar computer. De bestanden die het meest worden opgeslagen zijn data met betrekking tot e-mail.

28% van de mensen die gebruik maken van online backup geeft aan dat ze ooit het grootste deel van hun bestanden zijn verloren. Al deze mensen konden ook direct hun bestanden weer restoren door middel van online backup.

62% van de ondervraagden van online backup zegt ooit wel eens een bestand te hebben teruggehaald dat ze per ongeluk verwijderd hadden. Het gaat hier vooral om een verwijderde e-mail of een verwijderd word-document.

De overige 10% geeft aan dat ze nog nooit data zijn kwijtgeraakt en dus ook nog nooit data gerestored hebben.

Van de ondervraagden geeft 86% aan tevreden te zijn over de dienst die Mindtime Backup biedt. Deze groep heeft geen op- of aanmerkingen. Van de 14% die wel aanmerkingen heeft, vinden de meesten de algemene prijs voor online backup hoog. Deze klanten zijn echter wel zeer tevreden over de kwaliteit van de dienst.

Uit deze cijfers kan geconcludeerd worden dat PC Backup van Mindtime Backup een succes genoemd mag worden.

Kijk op http://www.mindtimebackup.nl/ voor meer informatie over PC Backup.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: